Avocado olie

SKU: T2 771651
EAN: 8719265040035

GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend

€ 30,07

Excl. BTW: € 24,85

Productbeschrijving

 

Hiervoor gebruikt men de vette olie uit het vruchtvlees van de avocado (Persea americana Mill.) Het vruchtvlees bevat een grote hoeveelheid suiker, vitaminen A, B, C en E. De olie wordt aangewend voor zowel cosmetische doeleinden als in de zeepverwerking. In geraffineerde vorm voor de voedingsindustrie.