€ 7,88 € 9,53 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)
Herome Corrector pen cartoned
UPC: MSMT_T2 785222
EAN: 8711661022189

Het is een bekend fenomeen; tijdens het lakken van de nagels komt er per ongeluk wat nagellak op de nagelriem of op de vingertop. Tot voor kort was de enige oplossing een wattenstaafje in nagellakremover dopen en hiermee het “schoonheidsfoutje” te corrigeren. De kans is groot dat de gelakte nagels bij het openen van het flesje nagellakremover en bij het pakken van het wattenstaafje alweer beschadigen en helemaal opnieuw gelakt moeten worden. Vanaf nu is dit verleden tijd!

Met de Herôme Corrector Pen worden schoonheidsfoutjes bij gelakte nagels binnen een seconde gecorrigeerd. Perfect gelakte nagels zijn nu voor iedereen binnen handbereik.

De Corrector Pen bevat een milde, acetonvrije nagellakremover die de huid niet uitdroogt. Bovendien wordt de pen geleverd met extra reserve stiften. Ideaal voor lang plezier van de pen en voor gebruik bij gekleurde lakken; neem per kleur een andere stift.

Kenmerken

- Foutjes bij lakken snel weg
- Uitkomst bij lakken van kortgeknipte nagels

Gebruik
Nagellak op uw nagelriem of vingertop verwijdert u door de stift over de nagellak te strijken. Na gebruik de stift reinigen met een tissue. Gebruik per kleur nagellak een andere stift. Bewaar de stift ondersteboven; zo is deze altijd verzadigd en klaar voor gebruik.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 785222
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Manufacturer product code E22281
Merk HEROME
Beschikbaarheid niveau 1
EAN 8711661022189
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.