€ 19,59 € 21,35 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)
Dashmool kwath
UPC: T2 942531
EAN: 8714226014919

Dashmool kwath

De Ayurvedische gezondheidsleer maakt gebruik van verschillende bereidingsvormen voor haar natuurlijke supplementen. In dit voedingssupplement heeft het Ayurvedische kruid Dashmool de vorm van een kwath (decoctum).

Een kwath is een Ayurvedische kruidendrank of decoctie. Het wordt bereid door een enkelvoudig kruid of een kruidenmengsel te koken in water, waardoor de substantie in vloeibare vorm ingenomen kan worden. Hierdoor is een kwath gemakkelijk opneembaar door het lichaam en wordt de werking van het kruiden-afkooksel geoptimaliseerd. Een kwath kan ook als anupana (middel om capsules en tabletten in te nemen) worden gebruikt voor andere Ayurvedische kruiden.

Dashmool kwath is één van de bekendste klassieke kruidendranken binnen de Ayurveda. Deze kruidendrank is de vloeibare variant van het kruidenpreparaat Dashmool en wordt bereid op basis van de wortels van tien Ayurvedische kruiden.

Samenstelling
Water, verwerkte kruiden in gelijke hoeveelheden: Uraria picta (Prishnaparni), Desmodium gangeticum (Shalparni), Tribulus terrestris (Gokshura), Oroxylum indicum (Shyonak), Stereospermum suaveolens (Paatal), Premna integrifolia, Gmelina arborea (Gambhari), Aegle marmelos (Bilva), Solanum indicum, Solanum xanthocarpum.

Gebruik
Oraal: 's morgens en 's avonds 15-30 ml (1 tot 2 eetlepels) aanlengen met een gelijke hoeveelheid water. Verdere toepassingen zoals geadviseerd.

Afgesloten bewaren bij kamertemperatuur

Fabrikant
Holisan
Merwede 30
8226 NA Lelystad

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Unieke productcode (UPC)T2 942531
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Manufacturer product code 00
Merk HOLISAN
Beschikbaarheid niveau 1
EAN 8714226014919
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.