Knie bandage

SKU: T2 913845
EAN: 8718627803745

GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend

€ 16,06

Excl. BTW: € 14,73

Productbeschrijving

De Dr. Original Knie Bandage is verstelbaar en geeft je knie een stevige ondersteuning. Geschikt om te gebruiken bij zwakke, pijnlijke en/of geblesseerde knieën. Voor zowel de linker- als de rechterknie te gebruiken. Deze Knie Bandage is verstelbaar en daardoor een universele maat (onze size fits all).

Toepassing
Geeft je knie een stevige ondersteuning. Geschikt om te gebruiken bij een zwakke, pijnlijke en/of een geblesseerde knie.

Gebruik
Leg de bandage over de knie met de opening op de knieschijf en de lange elastische banden boven. Wikkel de onderste elastische banden achter het been langs en bevestig middels het klittenband. Herhaal dit voor de bovenste elastische banden. Stel met de korte elastische banden rondom de opening op de knieschijf de gewenste mate van ondersteuning in.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij een ontstoken, kapotte of bloedende huid. Wanneer een tintelend of verdoofd gevoel optreedt, controleren of de bandage niet te strak vast zit. Niet langdurig of tijdens het slapen gebruiken. Raadpleeg een arts bij twijfel of als de klachten aanhouden.

Op een droge en buiten het bereik van direct zonlicht bewaren.

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511TJ Nijmegen