€ 15,45 € 16,84 incl.
Levertijd: 6-11 werkdagen
(0)
Extra kwaliteit Coldpack Rowo Type 1
UPC: T1 207141
EAN: 4005833207141

Extra kwaliteit Coldpack Rowo 20 x 28 cm.

De Ice pack 20 x 28 cm. type extra kwaliteit van Rowo garandeert een langere levensduur dan gewone coldpacks. Het vlies dat gebruikt wordt in de extra kwaliteit coldpack is dikker. De gel van deze Icepacks zijn van een andere, betere samenstelling dan gewone coldpacks.

De Ice Pack extra kwaliteit van Rowo zijn van een extra stevige kwaliteit en garanderen een langere levensduur dan een reguliere cold- hotpack. De coldpack is bedoeld voor koudetherapie en kan gebruikt worden bij acute klachtenzoals hoofdpijn, migraine, jeuk, bloedneus, kneuzingen, koorts, insectenbeten, kiespijn, bloeduitstortingen, verstuikingen of brandwonden. Het koudekompres zonder hoes in de koelkast of vriezer bewaren. Op deze manier is uw coldpack altijd klaar voor gebruik. Bij gebruik van de Icepack een handdoek om de coldpack wikkelen of deze in de meegeleverde hoes stoppen.

Eigenschappen extra kwaliteit Rowo Ice Pack:

Hoge koude capaciteit.  

Zeer goed modelleerbaar.  

Blijft flexibel tot min  25 c.  

Niet voor warmte te gebruiken

Een kunststof zak met een gel erin die als warmte en koude koude kompres gebruikt kan worden.  

Helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz.  

U kunt het in de diepvriesvak koelen

Bijgevoegd uitwasbaar katoenvlies.

De Rowo Ice Packs (koudekompressen) zijn ideaal voor thuisgebruik en therapeutisch gebruik. De Ice Pack kan niet direct op de huid gelegd worden bij gebruik, i.v.m. bevriezings- of verbrandingsverschijnselen. Gebruik deze Coldpacks niet bij perifere doorbloedingsstoornissen, neuropathie (koude voeten) en niet in combinatie met pijnstillers. De coldpacks van Rowo zijn alleen geschikt voor uitwendig gebruik en mogen niet gebruikt worden oop open wonden of een beschadigde huid.

Voor het gebruik van een koudekompres altijd controleren op beschadigingen, indien beschadigd, niet meer gebruiken. U kunt de coldpack meegeven met het huishoudelijk afval. Gebruik van een Icepack is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bij oudere kinderen alleen gebruik onder toezicht.

U kunt de Rowo extra kwaliteit coldpacks makkelijk schoonmaken onder stromend, handwarm, water en een zachte zeep. Gebruik op uw Icepack geen reinigingsmiddelen die oplosmiddelen zoals desinfectiemiddelen bevatten. U droogt uw koudekompres makkelijk met een zachte droge doek.

Unieke product code (UPC)T1 207141
Prijs (excl. BTW)€ 15,45
Prijs (incl. BTW)€ 16,84
BTW laag (9%)€ 1,39
Beschikbaarheid Levertijd: 6-11 werkdagen
Beschikbaarheid niveau 14
EAN 4005833207141
Categorie Baby en peuter
Merk Röwo
Conditie New
Manufacturer product code 207141
Google product type Rowo
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.