Ginjer original gember cubes

SKU: T2 961375
EAN: 4250424165137

GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend

€ 9,41

Excl. BTW: € 8,63

Productbeschrijving

Lemon Pharma biologische gemberblokjes (medische marshmallows), gemaakt van puur plantaardige Arabische gom (van de Afrikaanse Acacia Senegal-boom), harmoniseren bijzonder goed met het het toegevoegde gemberextract. Dankzij een zeer hoog vezelgehalte (>85% acaciavezels gemeten met de AOAC methode) draagt zij bij tot een vezelrijk eetpatroon.

GINJER®-gemberblokjes zijn gemaakt van opgeklopte Arabische gompasta, waarvoor de hoogwaardige, gecertificeerde biologische ingrediënten stap voor stap worden gemengd. Het is van vitaal belang om de exacte volgorde van het mengen aan te houden, omdat we hierdoor via een speciaal extrusieproces lucht aan de pasta kunnen toevoegen. Zo krijgen GINJER®-gemberblokjes vervolgens hun zachte textuur.

Samenstelling 
Geleermiddel: verdikkingsmiddel: Arabische gom; suiker; Glucosestroop op basis van tarwe; 3,8% gemberextract *; smaken: 1,4% gember; 0,5% sinaasappel (etherische olie).

Ingredienten
Geleermiddel: verdikkingsmiddel: Arabische gom*; suiker *; Glucosestroop op basis van TARWE*; 3,8% gemberextract*; smaken: 1,4% gember; 0,5% sinaasappel (etherische olie). 
*Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

Gebruik
8 - 12 blokjes per dag

Koel en donker bewaren.

Fabrikant
Novaro Pharma
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte