€ 17,39 € 21,04 incl.
Levertijd: 6-11 werkdagen
(0)
Handmaster Plus Trainer Oranje - Zwaar
UPC: M1 1515F

Handmaster Plus trainer - Oranje - Zwaar

Deze Handmaster Plus wordt veel gebruikt voor fysiotherapie, handtherapie en revalidatie. De Handmaster Plus is een zeer veelzijdig hulpmiddel waarmee u comfortabel kunt trainen. Er zijn veel verschillende oefeningen beschikbaar waarmee u diverse spieren kunt trainen en verbeteren. Door te oefenen met deze handtrainer kunt u een optimaal resultaat behalen.

De Handmaster Plus is uitstekend voor het verbeteren van de coördinatie, kracht, flexibiliteit, beweeglijkheid en het uithoudingsvermogen van de vingers, handen, polsen en onderarmen. Daarnaast wordt deze handtrainer veel als gebruikt voor het verbeteren van de grip.

De Handmaster Plus is ter preventie en behandeling van blessures. Fysiotherapeuten gebruiken de Handmaster Plus voor diverse revalidatie oefeningen. De Handmaster Plus richt zich vooral op de spieren die de hand openen of sluiten. Dit hulpmiddel is geschikt voor flexie, extensie, pronatie, supinatie, abductie en adductie oefeningen.

Dit effectieve hulpmiddel wordt ook wel gebruikt door mensen die last hebben van een tennisarm, repetitive stress injurie (RSI), carpaal tunnel syndroom of artritis. Door veel te oefenen met de Handmaster Plus zal de pijn verminderen en zullen de fysieke capaciteiten toenemen. De Handmaster Plus Licht is vooral geschikt voor handtherapie en de stevige variant is zeer geschikt voor krachttraining.

De Handmaster Plus is verkrijgbaar in de verschillende sterktes, Licht (Lichtblauwe bal met gele elastiekjes), Medium (Rode bal met zwarte elastiekjes) en Zwaar (Oranje bal met grijze elastiekjes). Dankzij de verschillende sterktes kunt u het weerstandsniveau verhogen of verlagen. Deze handtrainer wordt compleet geleverd inclusief Engelstalige handleiding met diverse oefeningen.

Unieke product code (UPC)M1 1515F
Prijs (excl. BTW)€ 17,39
Prijs (incl. BTW)€ 21,04
BTW hoog (21%)€ 3,65
Beschikbaarheid Levertijd: 6-11 werkdagen
Beschikbaarheid niveau 4
Google product type Handmaster
Manufacturer product code 1515F
Gewicht 0.1
Conditie New
Merk Handmaster
Categorie Benodigdheden voor fysiotherapie
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.