€ 11,76 € 14,23 incl.
Geen voorraad, levertijd onbekend
(0)
Joik Vegan geurkaars night
UPC: MSMT_T2 945683
EAN: 4742578005136

Sensueel en donker als de nacht - een unieke mix van sandelhout, mirre, vanille, musk, zwarte peper en amber - diep, donker, mystiek en sexy... 
Brandtijd 30 uur.

Deze kaars is gemaakt van koolzaadwas. We gebruiken Europese koolzaadwas die zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk dankzij een kortere transportroute. Koolzaad veroorzaakt geen monocultuur en is niet schadelijk voor het milieu. Koolzaadwas is biologisch afbreekbaar en brandt langer en schoner dan paraffine. Koolzaadwas is veganistisch. 

Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. 

Natuurlijk niet getest op dieren - vegan

Ingredienten
Vegan koolzaad-wax

Gebruik
Snijd of knip de lont altijd af tot 5 mm voordat je je JOIK-kaars aansteekt. Dit zorgt ervoor dat de lont gaat roken. Als je de lont niet afknipt, kan de vlam te groot worden en gaat de lont rook produceren - het branden van een kaars onder deze omstandigheden kan gevaarlijk zijn en het beschadigt ook de kwaliteit van de kaarsbrandervaring. Als je ziet dat de vlam te groot wordt of rookt, doof je de kaars, knip je de lont en steek je de kaars opnieuw aan.

Waarschuwing
Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 945683
Beschikbaarheid Geen voorraad, levertijd onbekend
Manufacturer product code A005456
Merk JOIK
Beschikbaarheid niveau 6
EAN 4742578005136
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.