€ 11,76 € 14,23 incl.
Geen voorraad, levertijd onbekend
(0)
Joik Vegan geurkaars vanille et noisette
UPC: MSMT_T2 945679
EAN: 4742578005082

Een klassieke maar opmerkelijk unieke vanille geur met accenten van karamel, rijke esdoorn en kastanjes in een boterachtige romige basis. Een heerlijke en warme geur. 

Deze kaars is gemaakt van koolzaadwas. We gebruiken Europese koolzaadwas die zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk dankzij een kortere transportroute. Koolzaad veroorzaakt geen monocultuur en is niet schadelijk voor het milieu. Koolzaadwas is biologisch afbreekbaar en brandt langer en schoner dan paraffine. Koolzaadwas is veganistisch. 

Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. 

Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.  

Natuurlijk niet getest op dieren - vegan

Ingredienten
Vegan koolzaad-wax

Gebruik
Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. 

Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 945679
Beschikbaarheid Geen voorraad, levertijd onbekend
Manufacturer product code A005452
Merk JOIK
Beschikbaarheid niveau 6
EAN 4742578005082
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.