Traagschuim slipper zwart maat 38

SKU: T2 564699
EAN: 8713713091846

GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend

€ 50,95

Excl. BTW: € 42,11

Productbeschrijving

Orthopedische Traagschuim Slippers bij rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten 

De Originele Orthopedische Traagschuim Slippers zijn zo ontworpen dat ze helpen bij rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten.

Het orthopedisch voetbed van de slipper zorgt voor een goede ondersteuning van de voeten. De loophouding wordt hierdoor gecorrigeerd en voorkomt zo problemen aan voeten en rug. De slipper biedt ondersteuning en schokdemping tijdens het lopen of staan en helpt bij pijnlijke voeten, benen, knieën, heupen en rug. De druk op de voeten wordt aanzienlijk verlicht en de voeten ontspannen terwijl ze rusten op het orthopedisch voetbed. De slippers zijn ook geschikt voor diabetici en mensen met reumatische voeten. Een weldadige en therapeutische werking voor het lichaam!

Voetbed

Het voetbed van deze unieke Orthopedische Slipper is gemaakt van hoge kwaliteit traagschuim. Dit traagschuim vormt zich naar de vorm van de voeten. Het voetbed geeft ondersteuning aan het voetweefsel en houdt het hielbeen in zijn natuurlijke positie. Ook reageert het voetbed op lichaamstemperatuur waardoor deze altijd comfortabel aanvoelt.

Zool

De onderzijde van de slipper is gemaakt van ‘EVA’ materiaal, oftewel: Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit materiaal is uitermate licht in gewicht.

Lederlook

De hoogwaardige kwaliteit imitatie leer geeft een chique uitstraling aan deze unieke slipper.


Reinigen

De Slippers kunnen gereinigd worden met een schone vochtige doek.


Als je deze slippers aan hebt wil je ze niet meer uit doen!

Fabrikant
PK Benelux B.V.
Vluchtoord 17 
5406 XP Uden