€ 4,66 € 5,64 incl.
Levertijd: 6-11 werkdagen
(0)
Betteryou Magnesium flakes original body soak
UPC: MSMT_T2 839779
EAN: 5060148520575

BetterYou Magnesium Flakes Original Body Soak is de ideale manier om dit essentiële mineraal in het lichaam aan te vullen. Magnesium bevordert het algehele welzijn, de gezondheid van de huid en ontspant spieren (spanning en krampen worden effectief verlicht). Door een magnesiumrijk bad te nemen, kan het lichaam volledig (transdermaal) worden blootgesteld aan een geconcentreerde oplossing van magnesiumchloride. Het is een milde en effectieve manier om het magnesiumniveau aan te vullen.
Ongeëvenaarde magnesiumkwaliteit: er wordt gebruikt gemaakt van het zuiverste en meest absorptieve magnesium dat we kennen. Het Zechstein magnesium wordt gedolven uit een mijn van meer dan 250 miljoen jaar oud, één mijl ondergronds. Door het natuurlijke proces van filteren en condenseren, ontstaat een magnesiumproduct van superieure kwaliteit dat gegarandeerd vrij is van door de mens geproduceerde verontreinigende stoffen.

• Verpakking voor eenmalig gebruik
• Ondersteunt de gezondheid van huid en botten
• Vermindert spierspanning
• Reinigt, zuivert en vernieuwt de huid
• Geschikt voor alle leeftijden en tijdens de zwangerschap

Ingredienten
Magnesiumchloridehexahydraat vlokken, farmaceutische kwaliteit. 47 % MgCI2 concentratie.

Gebruik
Voeg de inhoud van deze verpakking toe aan een warm bad en ontspan gedurende 20 minuten. Het wordt aanbevolen om 2 tot 3 keer per week een magnesiumbad te nemen.

Om de huid verder te hydrateren en vocht te behouden, probeer de BetterYou Magnesium Body Butter of Lotion.

Bewaaradvies
De Zechstein magnesiumvlokken zijn zeer hygroscopisch en zullen snel vocht opnemen als ze aan lucht worden blootgesteld. Op een droge plaats bewaren en de geopende verpakking snel hersluiten. Het magnesium is gedolven volgens gecertificeerde farmaceutische richtlijnen.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 839779
Beschikbaarheid Levertijd: 6-11 werkdagen
Manufacturer product code BY52065
Merk BETTERYOU
Beschikbaarheid niveau 3
EAN 5060148520575
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.