Magnesium muscle body spray

SKU: T2 225995
EAN: 5060148522838

GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend

€ 16,66

Excl. BTW: € 13,77

Productbeschrijving

BetterYou Magnesium Muscle Body Spray kalmeert hardwerkende spieren met een natuurlijke mix van magnesiumchloride en stimulerende citroenolie, arnica en paprika. Deze mix voegt warmte toe aan de spieren, waardoor de hersteltijd versnelt.

• 10 sprays leveren 150 mg magnesium
• Stimuleert de bloedstroom om spierherstel te ondersteunen
• Effectieve magnesium absorptie
• Draagt bij aan de elektrolytenbalans
• Natuurlijk geparfumeerd met citroenolie
• Vervaardigd uit koolstofnegatieve, plantaardige verpakking

Ingredienten
Aqua (water), magnesium chloride, glycerin, propyleneglycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, capsicumfrutescens fruit extract, citrus limon (lemon) peel oil,hydrolyzed jojoba esters, limonene, potassiumsorbate, sodium benzoate, arnica montana flowerextract, citral, citric acid, trisodium EDTA, linalool

Gebruik
Spray over het lichaam en masseer goed in om de absorptie te stimuleren. Ideaal om te gebruiken na het sporten en douchen. Indien gewenst opnieuw aanbrengen. Voor het beste resultaat aanbrengen op een schone huid. Vermijd gevoelige gebieden zoals de ogen.

Waarschuwing
De magnesium tinteling: het kan zijn dat bij een eerste toepassing u een licht tintelend gevoel ervaart. Dit kan duiden op een laag magnesium gehalte en is het resultaat van een hoge absorptiesnelheid door de poriën van de BetterYou Magnesium Oil. Dit gaat over bij regelmatig gebruik en als de opname begint, kan de huid na het masseren meteen worden afgedroogd.