Mannelijke vruchtbaarheidstest

SKU: MSM_SC-Man

Levertijd: Op aanvraag

€ 19,95

Excl. BTW: € 16,49

Productbeschrijving

Vruchtbaarheidstest voor mannen. De test meet het aantal zaadcellen én de bewegelijkheid van de zaadcellen. Een zeer betrouwbare en eenvoudig uit te voeren test.

Wat is een mannelijke vruchtbaarheidstest?

De vruchtbaarheidstest meet het aantal zaadcellen per ml. De man maakt onderscheid tussen mobiele en inactieve zaadcellen. Zo meet deze zelftest de vruchtbaarheid van de man.

Voor wie is de vruchtbaarheidstest man?

Deze test is geschikt voor mannen die een indicatie willen hebben van de hoeveelheid en mobiliteit van hun zaadcellen. Dit is uiteraard bijzonder interessant voor mannen die twijfelen aan hun vruchtbaarheid.

Hoe werkt de mannelijke vruchtbaarheidstest?

De test meet de concentratie van het aantal miljoen zaadcellen per ml. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een standaard opgesteld dat een man verminderd vruchtbaar wordt gezien met minder dan 20 miljoen spermacellen per ml. zaadlozing worden aangetroffen. De mannelijke vruchtbaarheidstest geeft aan of jouw concentratie aan zaadcellen boven of onder deze grens zit.

Waarom zou ik de vruchtbaarheid man testen?

Wanneer je als stel probeert zwanger te raken is het handig om een indicatie te krijgen van de vruchtbaarheid van de man. De Self Care mannelijke vruchtbaarheidstest gebruikt het complete spermamonster. De meeste andere tests onderzoeken slechts een klein deel, want tot een onnauwkeurige uitslag kan leiden. Deze zelftest meet de vruchtbaarheid van de man op een zeer betrouwbare manier.