€ 37,85 € 41,26 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)
Vitals Microbiol intiem
UPC: MSMT_T2 911120
EAN: 8716717002375

Microbiol Intiem is een probioticum voor oraal gebruik, specifiek bestemd voor vrouwen. Het combineert de bekende stammen Lactobacillus rhamnosus, GR-1 en Lactobacillus reuteri, RC-14. Hiermee is een superieur duo ontstaan. Deze stammen komen oorspronkelijk uit de vrouwelijke distale urethra (het verste deel van de cilindrische holte die de urineblaas verbindt met de buitenkant van het lichaam). Microbiol Intiem bevat 5 miljard cfu (colony forming units, oftewel: aantal levensvatbare bacteriën dat in staat is zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen). 

Producent Chr. Hansen
Chr. Hansen is de producent van deze bacteriestammen en is verantwoordelijk geweest voor het vele onderzoek naar deze specifieke stammen, in de combinatie waarin ze nu worden aangeboden. Dat is vrij uniek en zeer belangrijk! De ene bacteriestam (aangeduid met een achtervoegsel zoals GR-1) is de andere niet namelijk, ook al behoren ze tot hetzelfde geslacht (in dit geval Lactobacillus) en dezelfde soort (Lactobacillus rhamnosus). Dus is vooral stamspecifiek onderzoek veelzeggend. 

Wetenschappelijk onderzoek
Er zijn meer dan 160 wetenschappelijke publicaties over de combinatie van de stammen Lactobacillus rhamnosus, GR-1 en Lactobacillus reuteri, RC-14, waarvan meer dan 50 humane studies. Daarmee is dit de best onderzochte Lactobacillusstammen-combinatie ter wereld. 

Kwaliteit en levensvatbaarheid
Het geavanceerde productieproces van Chr. Hansen zorgt ervoor dat de capsules in de gesloten verpakking lang houdbaar zijn buiten de koelkast. Dit is in de praktijk en in de winkel wel zo handig natuurlijk. Bovendien heeft Vitals gekozen voor donker violet glas (bijna zwart) dat de inhoud beschermt tegen de invloeden van lucht, licht en vocht. Daarnaast zit in de verpakking een vochtabsorberend zakje en wordt de verpakking hermetisch afgesloten met een luchtdicht aluminium seal. Hiermee wordt de levensvatbaarheid van deze bacteriestammen verder gewaarborgd. 

Over de naam Microbiol
De naam Microbiol is afgeleid van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven, zoals bijvoorbeeld de darmflora of vaginale flora. Deze bestaan onder andere uit lactobacillen.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
L. rhamnosus, GR-1 2,5 miljard cfu*
L. reuteri, RC-14 2,5 miljard cfu*
*colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën) 

Ingredienten
Vulstoffen: Vulstoffen: maltodextrine, microkristallijne cellulose (cellulosegel), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaniumdioxide.

Gebruik
1 capsule per dag met water innemen, bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Na openen is het aan te raden de verpakking in de koelkast te bewaren. Tijdens gebruik, waarbij de dop er steeds wordt afgedraaid, komt er vocht en lucht bij het product. Om de stabiliteit ook tijdens gebruik optimaal te houden, kan gekoeld bewaren vanaf dat moment zinvol zijn. Ongeopend kan het product uitstekend bij kamertemperatuur bewaard worden.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen BV
Antwoordnummer 894
1500 VB  Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Unieke product code (UPC)MSMT_T2 911120
Prijs (excl. BTW)€ 37,85
Prijs (incl. BTW)€ 41,26
BTW laag (9%)€ 3,41
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Manufacturer product code V2375
Categorie Baby en peuter
EAN 8716717002375
Beschikbaarheid niveau 1
Conditie New
Google product type Probiotica
Merk VITALS
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.