Novafon Pro

SKU: MSM_7105883

Levertijd: 1-5 werkdagen

€ 254,00

Excl. BTW: € 209,92

Productbeschrijving

De zachte trillingen van NOVAFON geluidsgolven helpen de pijn te verminderen en de gevolgen van een beroerte te verlichten. De diepe weefselstimulatie stimuleert de eigen mechanismen van het lichaam en ondersteunt de revalidatie van verschillende ziekten. Functionaliteit en controle van de spieren te verhogen. Dit maakt de NOVAFON geluidsgolvenapparatuur tot een praktisch therapie-instrument in de praktijk en in de kliniek. Therapeuten en patiënten vertrouwen op de betrouwbare werking en het gebruiksgemak van NOVAFON.

Het is aangetoond dat lokale vibratietherapie voor chronische pijn nog effectiever is dan aspirine. Lokale vibratietherapie verbetert ook de bewegingsfunctie van patiënten met een beroerte. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijker te begrijpen na de behandeling. Een aantal klinische studies bewijzen de toegevoegde waarde van lokale trillingstherapie.

Dit veelzijdige apparaat is geschikt voor gebruik in de logopedie en ergotherapie, maar ook voor privégebruik thuis. De uitklapbare verlengstang maakt het bijzonder gemakkelijk om moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de voeten of de rug, bij zelfbehandeling te behandelen. Door de zachte trillingen kan het apparaat ook zonder problemen op gevoelige lichaamsdelen worden gebruikt.