€ 10,92 € 13,21 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)
Perskindol Active spray
UPC: MSMT_T2 961541
EAN: 7640249154886

Perskindol Active Spray bevat essentiële oliën op plantaardige basis die snel worden geabsorbeerd en snel verfrissen om de huid te revitaliseren. De uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën stimuleert ook de bloedsomloop wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde huid en zorgt voor een weldadige, ontspannen warmte. 

Perskindol Active Spray kan worden gebruikt voor en na een lichamelijke of sportieve activiteit en voor het algemeen welzijn. Aangename natuurlijke geur die snel wordt geabsoorbeerd. Vetvrije formule.

- Voor spieren & gewrichten. 
- Dubbele werking. 
- Onmiddellijk verfrissend effect. 
- Verwarmt en verzacht snel.

Ingredienten
Isopropanol Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gualtheria Procumbens Leaf Oil, Citrus Bergamia Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavendula Angustifolia Oil, Citronelol, Liomonene, Citral, Linalool

Gebruik
Niet vaker dan 3-4 maal daags op de gewenste plaats aanbrengen. Gebruik een kleine hoeveelheid druk om in een cirkel op het te behandelen gebied te spuiten. Spuit vanaf een minimale afstand van 15cm. Schudden voor gebruik.

Niet aanbrengen op open wonden. Aanraking met de ogen vermijden.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 961541
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Manufacturer product code 11461
Merk PERSKINDOL
Beschikbaarheid niveau 2
EAN 7640249154886
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.