€ 119,78 € 144,93 incl.
Levertijd: 6-11 werkdagen
(0)
Rowo Flexi Forte Gel 1 liter
UPC: T1 23234
EAN: 4005833405523

Rowo Flexi Forte Gel 1Liter

De overwegend kruidenbestanddelen van Rowo Flexi Forte gel zorgen voor vaatverwijdend en bloedcirculatie-processen. Rowo Flexi Forte Gel werkt spierontspannend en helpt vermindering van de pijnsensatie te bevorderen. Rowo Flexi Forte heeft een anti-inflammatoire werking en kan veilig gebruikt worden waar andere warmte middelen dat niet mogen, zoals bij slijmbeursontsteking, reumatische klachten, e.d.

Rowo Flexi Forte gel met Harpago. Traditionele en nieuwe werkzame stoffen gecombineerd in een evenwichtige verhouding. Ervaar zelf de sterke dieptewerking van Rowo Flexi Forte gel. Flexi Forte gel trekt snel in de huid zonder residu achter te laten. ROWO Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect.

Flexi Forte heeft een anti-inflammatoire werking, zodoende kan deze warmte-gel veilig gebruikt worden voor allerlei toepassingen waar een normale warmtezalf of gel niet aan te pas komt. Denk daarbij aan toepassing bij slijmbeursontsteking, arthrose klachten, reumatische aandoeningen en gewrichtsklachten. Waar normale warmte producten afgeraden worden omdat deze een ontsteking kunnen bevorderen maakt Rowo Flexi Forte Gel gebruik van de anti-inflammatoire werkzamestoffen zonder gebruik te maken van steroïde ontstekingsremmers.

Wist je dat?
HarpagophytumprocumbensHarpago (duivelsklauw) is een plant afkomstiguit Afrika, die wordt gebruikt als medicinaleplant. De secundaire opslag wortels bevatten iridoid glycosiden, de belangrijke harpagosideen ook fenol glycosiden, acteoside enisoacteoside.
Harpago, of met een typische volksnaam ook wel duivelsklauw genoemd naar z'n vorm en groeiwijze, is al vele eeuwen door natuurvolkeren volop gebruikt als heilzaam middel bij allerhande spierblessures of gewrichtsbeschadigingen. Flexi Forte bevat o.a. Duivelsklauw en Brandnetel. Duivelsklauw heeft een sterke anti-inflammatoire, vermindert de zwelling en pijn gemakkelijk.  Daarom is het bijzonder geschikt voor de behandeling van artrose en andere gewrichtsklachten.

Gebruik Rowo Flexi Forte:

voor soepele spieren en gewrichten

bij rugklachten en stijve gewrichten

slijmbeursontsteking

arthrose klachten

reumatische klachten

Rowo Flexi Forte in combinatie met kinesiotape:
wanneer na een massage of oefentherapie nabehandeld wordt met Rowo Flexi Forte Gel, om bijvoorbeeld spieren warm te zetten, kan nadien kinesiotape toegepast worden. De gel trekt snel in en laat geen residu achter. De huid wordt ontvankelijker voor de kinesiotape, na aanbrengen van de gel voelt de huid licht plakkerig, de kinesiotape zal langer en beter blijven zitten. Naast de werking van de kinesiotape heeft de patiënt dus ook profijt van de werking van de gel.

Een bijkomend handigheidje van de verpakking:
De pot van de Rowo Flexi Forte gel is voorzien van een pomp, deze pomp kan worden afgesloten en zelfs vergrendeld worden voor transport. Zo kan een sportverzorger of fysiotherapeut makkelijk de pot meenemen naar een evenement zonder bang te hoeven zijn voor lekkage.

Disclaimer:
Niet gebruiken bij gevoelige huid, slijmvlies, open wonden of in de ogen.
Na gebruik goed de handen wassen.
Niet bij kinderen onder de 12 jaar gebruiken.  

Unieke product code (UPC)T1 23234
Prijs (excl. BTW)€ 119,78
Prijs (incl. BTW)€ 144,93
BTW hoog (21%)€ 25,15
Beschikbaarheid Levertijd: 6-11 werkdagen
Merk Röwo
Categorie Baby en peuter
Op aanvraag formulier Nee
EAN 4005833405523
Manufacturer product code 23234
Conditie New
Beschikbaarheid niveau 14
Google product type Rowo
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.