€ 10,66 € 12,90 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)

Rowo Flexi Forte Gel 50 Ml

UPC: MSM_SL-108111
EAN: 4005833407022

Rowo Flexi Forte Gel 50 ml.

ROWO Flexi Forte Gel is een innovatief product met bijzondere eigenschappen. Het verenigt conventionele en nieuwe effectieve stoffen in een evenwichtige verhouding. Het resultaat is een diep verwarmend effect.

Rowo Flexi Forte met Harpago, of met een typische volksnaam ook wel duivelsklauw genoemd naar z'n vorm en groeiwijze, is al vele eeuwen door natuurvolkeren volop gebruikt als heilzaam middel bij allerhande spierblessures of gewrichtsbeschadigingen.  Voor soepelere spieren en gewrichten, bij rugklachten en stijve gewrichten.Flecxi forte van ROWO helpt u de soepelheid van uw gewrichten te behouden. Verwarmt intensief diep

Verzorgt en beschermt de huid
Ontspannend en versoepelend
Met duivelsklauw
Wordt snel geabsorbeerd en is residu-vrij

Met o.a. Duivelsklauw en Brandnetel. Duivelsklauw heeft een sterke anti-inflammatoire, vermindert de zwelling en pijn gemakkelijk.  Daarom is het bijzonder geschikt voor de behandeling van artrose en andere gewrichtsklachten.
WEETJE: Harpagophytum procumbensHarpago (duivelsklauw) is een plant afkomstig uit Afrika, die wordt gebruikt als medicinale plant. De secundaire opslag wortels bevatten iridoid glycosiden, de belangrijke harpagoside en ook fenol glycosiden, acteoside en isoacteoside.

 

Unieke productcode (UPC)MSM_SL-108111
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
EAN 4005833407022
Merk Rowo
Conditie New
Gewicht 0,1
Beschikbaarheid 1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.