€ 15,91 € 19,25 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)

Rowo LiproSens massagezalf SPORT 500 ml.

UPC: MSM_SL-105089
EAN: 4005833405332

Rowo LiproSens massagezalf SPORT 500 ml.

Rowo LiproSens massagezalf SPORT is een verkoelende massage-creme van Rowo, bevat JHP olie, wat staat voor olie uit de Japanse Heilzame Plant. Door zijn diepte werking ervaart men een langere verkoeling na de massage, dit komt de spierregeneratie ten goede.

Rowo LiproSens massagezalf SPORT werkt verkoelend met JHP olie. Rowo LiproSens massagezalf SPORT vermindert de wrijving tijdens de massage en heeft een uitstekende huidverdraagzaamheid. Intensive care voor de droge en ruwe huid en heeft een frisse, verkwikkende werking. Dermatologisch / allergologisch getest. Gebruik Rowo massagezalf SPORT wanneer iemand lichte spierklachten heeft als gevolg van intensieve training of bij een lichte overbelasting. Is de klacht zwaarder van aard gebruik dan Zalf 1 Sport, deze zalf geeft een nog betere grip zoals een wax en biedt een nog sterkere verkoeling.

Bij masseren denken we vaak aan massagelotion en massage-olie, masseren met een zalf of creme is redelijk nieuw en onbekend. Waar olie soms glibberig kan aanvoelen en massagewax te stroef, kan massagecreme een ideale tussen oplossing bieden. Het masseren met Rowo zalf SPORT heeft inmiddels bij veel masseurs een plaatsje in de praktijk veroverd. Het biedt uitstekende grip tijdens petrisages maar gaat zeker niet ten koste van de effleurages.

Voorheen was dit product bekend onder de naam Rowo Massage-Creme Fresh 500 ml.

Eigenschappen Rowo LiproSens massagezalf SPORT:

bevat mentha arvensis leaf oil

koude gevoel

goede grip op de huid bij masseren

geschikt voor gebruik op grotere gebieden als rugmassages

voed en hersteld de huid

dermatologisch getest

na openen 12 maanden houdbaar

Handigheidje! Op de verpakking van de Rowo LiproSens zalf staat een apart vakje waar je de datum van openen kunt noteren. Dan weet je precies hoe oud je zalf is na openen.s

Unieke productcode (UPC)MSM_SL-105089
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
EAN 4005833405332
Merk Röwo
Conditie new
Gewicht 0,1
Beschikbaarheid 1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.