€ 18,47 € 22,35 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)

Rowo LiproSens zalf 2 THERMO 150 ml.

UPC: MSM_SL-108058
EAN: 4005833404519

Rowo LiproSens zalf 2 THERMO 150 ml.

Rowo LiproSens zalf 2 THERMO is een massagezalf met warmtewerking. Rowo massage zalf 2 vermindert de wrijving bij een massage. Rowo zalf 2 bevat ingrediënten als Capsicum, deze warmtezalf dringt diep door in de huid tot in de spieren.

Rowo LiproSens zalf 2 THERMO geeft, bij puur en minimaal aanbrengen, met masseren een extra hoge grip op lokale gebieden. Wanneer Rowo LiproSens zalf 2 THERMO royaal aangebracht wordt bij een behandeling of massage laat de warmtezalf zich makkelijk uitsmeren, zodoende kan een groter gebied behandeld worden met uitstekende grip.
Bij een behandeling of massage wordt de warmtewerking door Rowo zalf 2 wordt verhoogt. Deze weldadige warmte wordt als zeer aangenaam en ontspannen ervaren. Rowo zalf 2 THERMO is uitermate geschikt voor nek- en rugmassages, en om spier- en peesgedeeltes warm zetten.

In geval van traumata Rowo warmtezalf 2 pas toepassen na 48 uur. De specifieke inhoudstoffen werken diep in het weefsel (huid en spieren) door. En niet zo als veel zalven oppervlakkig tot in de poriën. Rowo LiproSens zalf 2 kan gebruikt worden als massageproduct of als single-applicator maar Rowo zalf 2 laat zich ook goed mengen met massage olie en massagegel.

Eigenschappen Rowo LiproSens zalf 2 THERMO:

bevat Capsicum

diep doordringend warmtegevoel

goede grip op de huid bij masseren

laat zich goed mengen met massage oliën en -gels

dermatologisch getest

na openen 12 maanden houdbaar

Let bij gebruik van Rowo LiproSens zalf 2 THERMO op:
Niet geschikt voor gebruik bij kinderen onder de 12 jaar. Individueel verschillend warmtegevoel. Niet gebruiken onder gesloten verbanden. Niet gebruiken bij open wonden, slijmvliezen of ogen. Gebruik Rowo zalf 2 THERMO alleen op een onbeschadigde huid. Wanneer Rowo warmtezalf 2 is aangebracht was de handen goed. Rowo zalf 2 THERMO heeft de eigenschap na aanbrengen warmer aan te voelen als men gaat douchen, in bad gaat of in de sauna gaat, individueel verdraagzaamheid geeft het advies dit product eerst op een klein gebied te testen alvorens een extra warmte-inwerking aan te gaan.

Unieke product code (UPC)MSM_SL-108058
Prijs (excl. BTW)€ 18,47
Prijs (incl. BTW)€ 22,35
BTW hoog (21%)€ 3,88
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Beschikbaarheid 1
EAN 4005833404519
Merk Röwo
Conditie New
Ophalen Nee
Op aanvraag formulier Nee
Gewicht 0,01
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.