Servohip Protector servohip - Basis set = 1 underpant en 2 beschermers

SKU: M1 HP-1

Levertijd: 6-11 werkdagen

€ 54,01

Excl. BTW: € 44,64

Productbeschrijving

Servohip Protector model wit

Verzwakt shock

dag en nacht gedragen

Unisex onderbroek

Maatvast

Comfortabel en onzichtbaar

VERMIJDEN gebroken heup!

Elk jaar worden duizenden mensen besteden een lange tijd in het ziekenhuis als gevolg van een heupfractuur. Dat is een veel lijden voor de individuele patiënt, maar ook zeer hoge kosten voor de samenleving. Alarmerend, zal het risico op heupfracturen aanzienlijk meer in de komende jaren toenemen door de vergrijzing van de bevolking!

Het vermijden van femurhalsfracturen heeft een betere oplossing te genezen dan een pauze!

ZE GEEN PROBLEEM DENKEN "HET NIET KAN GEBEUREN!"

Statistieken tonen aan dat 40 procent van alle mensen die lijden aan een heupfractuur nooit in staat zijn om een normaal leven te leiden. Nog eens 20 procent sterven binnen een jaar na de breuk als gevolg van complicaties-gen. Alleen slechts 40 procent kan weer een normaal leven te leiden.

Waarom het risico nemen als er zo'n eenvoudige en betrouwbare methode om zichzelf te beschermen? Bescherm jezelf in de tijd van de negatieve gevolgen van een gebroken heup. Elke persoon meer dan 65 jaar heeft een verhoogd risico op fracturen als gevolg van de veroudering van de botten.

GEBRUIK HET Servohip beschermer door dag en nacht, is er geen betere materiaal te benutten

Onze unisex onderbroek helpen om een gebroken heup in een val te voorkomen. Ze zijn comfortabel om te dragen en kan dag en nacht worden gebruikt. De Servohip protector absorbeert schokken, daar waar het het meest zinvol: rond de taille. Het kussen in de zakken die worden genaaid aan de slipje. Het materiaal waaruit het pad is dun, zeer elastisch, huidvriendelijk en ongelooflijk effect eigenschappen.

De Servohip beschermer in vorm blijft, is comfortabel om te dragen en behoudt zijn beschermende eigenschappen zelfs na x wasbeurten.

WAAROM SOFT heupkussen EN NIET ALS IN HOCKEY STABIEL moeilijk te gebruiken?

Op de markt zijn er beschermende harde shell pads die hetzelfde doel als onze zachte beschermers dienen. Tijdens een val ook harde schaal pads te beschermen meestal voldoende om een heupfractuur te voorkomen.

De vraag "Welk type beveiliging moet ik gebruiken?" Zou het daarom beter om "Welke beschermer, zacht of hard, is zo aangenaam dat ik kan dragen dag en nacht? 'Hard shell beschermers zijn moeilijk te dragen in bed. Als u wilt slapen in te schakelen op uw kant, zijn ze in de weg en kan zelfs pijnlijk zijn. Om dit te vermijden en in plaats daarvan om goed te slapen, zult u in de invoering van de harde schil kussen op een stoel naast het bed. Drag kussen echt op wanneer u naar de badkamer 's nachts om drie uur? De meerderheid van de heupfracturen optreden tijdens de nacht!

DE SERVOHIP PROTECTOR: De ideale heupbeschermer te beschermen tegen vallen en stoten (bv bescherming tegen heupfractuur.). Hoge schokabsorptie (60%), gemakkelijk en comfortabel om te dragen, wasbaar op 60 ° C. De twee shock pads zijn niet gewassen.