€ 115,70 € 140,00 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)

Thumper Infra Percussion Massager UN-2000

 

UPC: MSM_UN-2000M

De Chiroform Percussion Massager versie 2 is geen vibrator, de massager Infra werkt met de direct drive percussie, de professionele body massager die de voorkeur geniet van een meerderheid van de chiropractoren, fysiotherapeuten, massagetherapeuten en professionele atleten.

Met een gewicht van slechts 1,3 kg. heeft de nieuwe Massager Infra 2 elektronisch geregelde vermogensinstellingen voor gebruik op zowel dikke als dunne spieren. Gebruik hem op laag voor de ribbenkast of op kinderen en ouderen. Voor de moeilijk bereikbare plaatsen zoals de schouders en de middenrug. Te gebruiken voor de dijen en kuiten, op grotere, dikkere spieren. Het is volledig aanpasbaar aan de persoon of het lichaamsdeel dat u wenst te masseren! U voelt de massage door uw hele lichaam, niet alleen op het huidoppervlak.

Twee anatomisch ontworpen massagebollen draaien op en neer op een volledige 1/4" (6,35mm) m, instelbaar van 2200 tot 3200 keer per minuut en produceren diepe doordringende golven om spanning en knopen los te laten, zoals het geven van infrarood licht op hetzelfde moment.

Specificaties: 14,6x12x40 cm. Nieuwe 40W motor.

Unieke productcode (UPC)MSM_UN-2000M
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Merk chiroform
Conditie new
Gewicht 1,3
Beschikbaarheid stock
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.