€ 5,06 € 6,12 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)

Toco Tholin Druppels 6 Ml

UPC: MSM_SL-108049
EAN: 8711784000026

TOCO THOLIN DRUPPELS 6 ML

TOCO-THOLIN Druppels op uw voorhoofd en uw slapen is ontspannend en verfrissend. Eén druppel in de mond en op een zakdoek onder de neus en u krijgt meer lucht en een frisse adem. Prima voor thuis en in de sport! Helpt bij de cosmetische verzorging van dikke bruine nagels of kalknagels. Ook goed te gebruiken als spierolie! Wordt snel in de spieren opgenomen en bevordert de doorbloeding.

Tevens helpen de TOCO-THOLIN Druppels ook bij de cosmetische verzorging van dikke bruine nagels of kalknagels. De juiste combinatie van deze etherische oliën is hierbij belangrijk!

Druppel 2 maal per dag TOCO-THOLIN Druppels op de nagel, zodanig dat de vloeistof ook goed tussen nagel en nagelbed komt. Ga hiermee door totdat het lelijke gedeelte van de nagel volledig is uitgegroeid. Bedenk dat een voetnagel gemiddeld 1 mm per maand groeit.

Gebruik na het douchen een schone handdoek voor het afdrogen van de voeten en draag slippers in openbare gelegenheden. Trek dagelijks schone sokken aan en wissel regelmatig van schoenen. Sprenkel er enkele druppels TOCO-THOLIN in. Zo houdt u een frisse geur in de schoenen en het helpt bij vermoeide voeten en (zweet)voetengeur.

De tenen
Bij gevoelige plekken tussen de tenen, bieden TOCO-THOLIN Druppels ook hulp. Wrijf 2 maal per dag enkele druppels op de plek. Dit, daarna ook nog enige dagen doen.

Unieke product code (UPC)MSM_SL-108049
Prijs (excl. BTW)€ 5,06
Prijs (incl. BTW)€ 6,12
BTW hoog (21%)€ 1,06
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Gewicht 0.1
Categorie Massage-olie
EAN 8711784000026
Merk TOCO THOLIN
Conditie New
Manufacturer product code 23052
Google product type Toco-tholin
Beschikbaarheid niveau 1
Op aanvraag formulier Nee
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.