Mullersport Patella tape

SKU: MSM_212019

Levertijd: 1-5 werkdagen

€ 7,40

Excl. BTW: € 6,12

Productbeschrijving

Deze Mullersport Patella tape is speciaal gemaakt voor speciale toepassingen zoals de McConnell tape techniek waarbij gevraagd wordt om een sterke, starre tape met een extreme kleefkracht.

Eigenschappen en functies:

Mullersport Patella tape bestaat uit een zeer sterk (100% katoen) dragermateriaal. Het materiaal heeft een grote trekvastheid en kan desondanks met de hand worden gescheurd. De conventionele zinkoxide-rubber kleeflaag zorgt voor een extreem grote kleefkracht. Het windsel hecht snel op de huid of op de onderlaag (Fixomull Stretch 5cm x 10 mtr) en is duurzaam plaatsvast. De combinatie van sterk en star dragermateriaal met een grote kleefkracht heeft tot gevolg dat met korte stukken tape een groot fixerend vermogen kan worden verkregen.

Door de mikro-poreus aangebrachte kleeflaag wordt een goede huidventilatie gewaarborgd. In verband met de grote kleefkracht wordt een onderlaag van Mullersport Stretch van BSN Medical geadviseerd. Hiermee wordt de huid gespaard, zonder de stabiliteit teniet te doen. Mullersport Patella tape is zeer goed waterbestendig. Douchen en zwemmen met Mullersport Patella tape is mogelijk.