€ 5,76 € 6,97 incl.
Geen voorraad, levertijd onbekend
(0)
Leucillin Dropper
UPC: MSMT_T2 955587
EAN: 0720780042860

Leucillin is een zeer effectief en betrouwbaar product voor het reinigen van de huid, oren en ogen van dieren. Het overtreft de werking van andere huidreinigingsproducten, door gebruik te maken van het natuurlijk afweermechanisme van het lichaam.

Leucillin is een veilige, (huid)pH-neutrale, niet-giftige, niet-irriterende hypochlorig zuur oplossing voor gebruik op alle huidtypes, ook op sensitieve en allergiegevoelige huid. Tevens is het 100% veilig voor gebruik in en rondom de oren en ogen. Het is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Leucillin is bovendien dopingsvrij. 

Werkingsmechanisme:
Leucillin imiteert en ondersteunt het eigen afweersysteem. Het bevat  hypochlorig zuur (HOCL), een natuurlijke stof die de afweercellen (leukocyten)  in het lichaam van mens en dier aanmaken en inzetten tegen ongewenste indringers.  HOCL ondersteunt op deze wijze het herstellend vermogen van de huid waardoor de hersteltijd sterk wordt verminderd. 

Toepassingen: 
• Zeer effectief huidreinigingsmiddel voor alle dieren
• Imiteert het eigen immuunsysteem 
• 100% veilig , huid pH-neutraal, niet-toxisch en prikt niet.
• Veilig voor in/rondom ogen, oren en op de (allergie)gevoelige huid
• Veilig bij inslikken en inademen
• Bevat GEEN steroïden, antibiotica of alcohol.
• Verlicht, kalmeert en verzacht
• Reduceert hersteltijd
• 100% biologisch afbreekbaar

Leucillin is verkrijgbaar in een 50 ml druppelflesje en in een 150, 250 en 500ml handige sprayflacon.

Krachtige en effectieve spray voor het reinigen en spoelen van huid, oren en ogen van dieren.

Ingredienten
Water (H20), Hypochlorig zuur (HOCl), Natriumchloride (NaCl).

Gebruik
Spray het te behandelen gebied royaal in met Leucillin. Gebruik Leucillin om te spoelen en te reinigen. Bij gebruik van een wondgaas; deze goed bevochtigen met Leucillin. Om allergie-symptomen te verlichten dient men de aangedane gebieden royaal in te sprayen met Leucillin om de huid te verzachten en te kalmeren.  De behandeling tot  driemaal  per dag  herhalen. Naspoelen is niet nodig.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik en alleen voor gebruik op dieren. Niet injecteren. Bij irritatie na gebruik of bij aanhoudende condities, stoppen met gebruik en een dierenarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur. Niet laten bevriezen. Niet plaatsen in direct zonlicht. Niet overgieten in een andere fles.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 955587
Beschikbaarheid Geen voorraad, levertijd onbekend
Manufacturer product code 60001
Merk LEUCILLIN
Beschikbaarheid niveau 6
EAN 0720780042860
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.