vd_tol.width-500.jpg

Ergens in 1993 werd Mullersport opgericht, destijds onder de naam Dutch East Trade Company door directeur en eigenaar Bert van der Tol.

Inmiddels, bijna 25 jaar later werkt het bedrijf onder de naam Mullersport. Mullersport is ontstaan uit een samenwerkingsverband met Muller Sport Marketing uit Nordhorn Duitsland. De toenmalige eigenaar van Muller Sport Marketing, Hartmut Muller met wie een goed samenwerkingsverbond was gesmeed, kwam in 1999 tijdens een voetbalwedstrijd te overlijden, een gebeurtenis met grote impact. De toenmalige vrouw van Hartmut had geen behoefte het bedrijf voort te zetten en Van der Tol heeft het bedrijf overgenomen.

Inmiddels jaren later, keihard werken en veel investeren in tijd, werk en financiën is er een gedegen organisatie ontstaan waarin Van der Tol nog steeds directeur is, geassisteerd door Francesca Zweers en Rowena Kluin runnen zij het doen en laten van Mullersport vanuit de locatie in Deventer.

Mullersport heeft ook een service team onderweg, Dhr Zwolsman draagt zorg voor de techniek en het onderhoud in uw praktijk.