Magnesium sleep body spray

SKU: T2 225994
EAN: 5060148520186

GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend

€ 16,66

Excl. BTW: € 13,77

Productbeschrijving

BetterYou Magnesium Chloride wordt gewonnen uit de Zechstein zeebodem, uit een mijn één mijl onder de bodem. Het Zechstein magnesium wordt al meer dan 250 miljoen jaar beschermd tegen door de mens veroorzaaakte vervuiling en is zeer zuiver en hoog geconcentreerd.
BetterYou Magnesium Sleep Body Spray is een combinatie van magnesium en essentiële oliën van Bergamot en Scharlei (muskaatsalie) om de zintuigen en tegelijkertijd het lichaam te kalmeren en te ontspannen voor een goede nachtrust. De verpakking bevat 600 sprays.

• Ondersteuning bij een goede nachtrust
• Superieure opname magnesium
• Zuiverste natuurlijke bron van magnesium
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Ingredienten
Aqua (water), Magnesium Chloride, Vitis Vinifera (grape) Seed Oil, Polysorbate 20, Anthemis Nobilis (chamomile) Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia (bergamot) Peel Oil, Salvia Sclarea (clary) Oil, Limonene, Linalool, Geraniol

Gebruik
Spray op het lichaam en masseer goed in de huid om de opname te stimuleren. Ideaal na het douchen of voor het slapengaan. Breng indien nodig opnieuw aan. Voor het beste resultaat op een schone huid aanbrengen. De spray kan overal op het lichaam worden aangebracht, maar vermijd gevoelige delen zoals de ogen. Aanbrengen tot 30 minuten voor het slapengaan.

Aanbevolen dosering: gebruik voor de eerste keer 5 sprays op verschillende delen van het lichaam en bouw dit geleidelijk op naar 10-20 sprays per dag.

Waarschuwing
De magnesium tinteling: het kan zijn dat bij een eerste toepassing u een licht tintelend gevoel ervaart. Dit kan duiden op een laag magnesium gehalte en is het resultaat van een hoge absorptiesnelheid door de poriën van de BetterYou Magnesium Oil. Dit gaat over bij regelmatig gebruik en als de opname begint, kan de huid na het masseren meteen worden afgedroogd.