€ 21,25 € 23,16 incl.
Levertijd: 6-11 werkdagen
(0)
Plum Quickfix Pleister Dispenser Elastic lange
UPC: A4 5528

Plum Quickfix Pleister Dispenser Elastic lange

QuickFix is een nieuw ontwikkelde pleister concept dat is gebaseerd op een aan de muur gemonteerde dispenser met ruimte voor twee gips bijgevuld. Er zijn drie verschillende soorten bestrating voor het systeem in de dispenser kan worden gecombineerd met de eisen daarvan. Elke pleister is individueel verpakt en pakt zichzelf bij het ??trekken uit de donor aan de ene kant al op zichzelf.

De dispensers bevatten elk 2 Vullingen en kan worden gemonteerd precies waar de behoefte aan flarden het grootst is. Afmetingen Dispenser: 23 x 13,5 cm (B x H) Afmetingen bestrating :. 7,2 x 2,5 cm.

Diverse flarden / verschillende behoeften:

Water Resistant: waterdicht gips, in het bijzonder geschikt voor vochtige werkplekken.

Elastische: elastische stof pleisters, die zich aanpassen aan de bewegingen van de huid en daardoor zeer comfortabel om te dragen. De pleisters zijn bijzonder huidvriendelijk en ademend.

Elastische Lang: Ook wel bekend als de vinger verenigingen in de afmetingen 12 x 2 cm voor meerdere wikkelen rond de beschikbare vinger.

Detecteerbare: Visueel opvallend blauw gips met geïntegreerde metalen oppervlak, die kan worden opgespoord door een metaaldetector.

Detecteerbare Lang: Ook wel bekend als de vinger verenigingen in de afmetingen 12 x 2 cm voor meerdere wikkelen rond de beschikbare vinger.

Refill ook passen QuickSafe dozen en de QuickFix & Rinse Station op de volgende pagina's.

Unieke productcode (UPC)A4 5528
Beschikbaarheid Levertijd: 6-11 werkdagen
Manufacturer product code 5528
Merk PLUM
Beschikbaarheid niveau 4
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.