€ 11,53 € 13,95 incl.
GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend
(0)
Quickclean magnetronzak
UPC: T2 799738
EAN: 7612367014007

Veilig, snel en praktisch. Wilt u uw moedermelkflesjes en accessoires niet uitkoken, maar wilt u ook geen magnetronsterilisator aanschaffen? Met de Quick Clean Magnetronzak desinfecteert u kolfaccessoires, zoals flesjes en slangen, in minder dan drie minuten en in slechts drie stappen.

De Quick Clean Magnetronzak is zeer geschikt om onderweg, op vakantie of op uw werk te steriliseren. Bij thuisgebruik zal het u opvallen hoeveel ruimte u bespaart.

Desinfecteren met stoom

Tijdens het reinigingsproces met de Quick Clean Magnetronzak wordt er in de zak hete stoom geproduceerd. Deze doodt 99,9% van alle meest voorkomende kiemen en bacteriën. Desinfecteren met de Quick Clean magnetronzak gebeurt dus helemaal zonder chemische stoffen. Dit systeem is milieuvriendelijk en zeer efficiënt want u kunt elke zak tot 20 keer gebruiken.

Klein en gebruiksvriendelijk

De Quick Clean Magnetronzak kan worden opgevouwen en neemt op die manier zeer weinig plaats in als u hem wilt opbergen. De zakken zijn praktisch, gemakkelijk mee te nemen en heel handig in gebruik. U vult de zak met wat u wilt steriliseren, giet er een beetje water bij en zet hem in de magnetron. Zo steriliseert u altijd snel en met minimale inspanning.

Unieke productcode (UPC)T2 799738
Beschikbaarheid GEEN voorraad, wel leverbaar, echter levertijd onbekend
Manufacturer product code 008.0040
Merk MEDELA
Beschikbaarheid niveau 6
EAN 7612367014007
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.