€ 8,79 € 10,64 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)
Herome Special care kloven kuur
UPC: MSMT_T2 692897
EAN: 8711661001559

Herôme Kloven Kuur op basis van Avocado-olie zorgt ervoor dat eenmaal ontstane kloven zacht worden en snel verdwijnen. De kuur is uitermate heilzaam door de rijke samenstelling:

Avocado-olie: deze natuurlijke olie is rijk aan essentiële vetzuren en is de drager van, onder andere, de huidbeschermende vitaminen A, D en E. Aloë Vera: het kostbare gel-vocht uit het taaie blad van deze plant is van oudsher befaamd om de kalmerende en herstellende werking bij huidbeschadigingen en -irritaties. Collageen: helpt bij de vorming van nieuwe collageenvezels in het bindweefsel van de huid. Panthenol: een element uit de vitamine B-groep, werkt onmiddellijk kalmerend bij huidirritaties en kan preventief aangewend worden ter voorkoming van ouderdomsvlekken. Hydroprotectol: regelt de huishouding in de opperhuid en voorkomt voortijdig vochtverlies. Herstelt en beschermt de lipidelaag van de huid en daarmee het natuurlijke afweermechanisme. Samen zorgen deze natuurlijke en huidverwante ingrediënten voor een herstellende werking met diepte-effect.

Gebruik Herôme Kloven Kuur vooral 's avonds wanneer de werkzame ingrediënten het best tot hun recht kunnen komen. Breng het als een masker aan op de huid.

Unieke productcode (UPC)MSMT_T2 692897
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Manufacturer product code E32050
Merk HEROME
Beschikbaarheid niveau 1
EAN 8711661001559
Gewicht 0.1
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.