€ 123,14 € 149,00 incl.
Levertijd: 1-5 werkdagen
(0)
UPC: MSM_G501EU

Thumper Verve Massager

Verve is het nieuwste product in het Thumper assortiment massage-apparaten; ideaal om u te helpen actief te blijven. Dit massage-apparaat met één roller is uitstekend geschikt voor thuisgebruik. Het maakt het mogelijk om specifieke plekken aan te pakken die u alleen met een enkele roller kunt bereiken. Laat u niet door het kleine formaat misleiden. Dit hoogwaardige doch gunstig geprijsde apparaat heeft kracht te over.

Thumper Verve is makkelijk te gebruiken; u houdt het vast zoals u dat met een computermuis doet, u haalt de rekbare band over uw handrug heen en u bent klaar om de kracht van het apparaat de vrije loop te laten. Met een beetje oefening worden het gebruik en de doeltreffendheid van het apparaat intuïtief – het massage-apparaat wordt als het ware een verlengstuk van uw hand.

Om het effect van uw massage te maximaliseren en de terugkoppeling naar uw hand en pols te minimaliseren glijdt u de Thumper Verve langs de spieren die u masseert. Dit doet u met de handpalm. Laat de percussiewerking van de massagekop zijn gang gaan. Gebruik uw vingers om het apparaat in de gewenste richting te laten glijden. Wanneer u klaar bent om meer druk op een bepaald gebied uit te oefenen, brengt u het gewicht op uw hand met een schommelende beweging vanuit de handpalm op uw vingers over. Deze overdracht van de druk zal de kracht van de massage op dat deel van het lichaam vergroten.

 Kenmerken/Voordelen

  • De Thumper Verve weegt slechts 0,9 kg en past precies in uw hand. Daardoor bent u in staat zelfs de kleinste spieren op de moeilijkst bereikbare plekken geconcentreerd op één punt te masseren.
  • Variabele snelheidsinstelling van 20 tot 40 pulsen per seconde naar persoonlijke voorkeur.
  • Met 3 verwisselbare massagekoppen kunt u de massage-ervaring personaliseren en de beste resultaten bereiken.
  • Makkelijk te reinigen – gewoon met een vochtige doek afvegen.
  • Met de hand gemaakt in Canada voor een hoogwaardig product.
Unieke product code (UPC)MSM_G501EU
Prijs (excl. BTW)€ 123,14
Prijs (incl. BTW)€ 149,00
BTW hoog (21%)€ 25,86
Beschikbaarheid Levertijd: 1-5 werkdagen
Ophalen Nee
Op aanvraag formulier Nee
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.